PlayStation 4

I Sony i Microsoft spremaju nove konzole za ovu godinu?

Xbox One

Suprotno nedavnoj izjavi Microsoftovog predstavnika, čini se da nam ove godine pored novog Playstationa stiže i novi Xbox. Ova tvrdnja dolazi od kompanije AMD, koja je izjavila da njihova divizija zadužena za proizvodnju Playstation 4 i Xbox One delova, sprema nove proizvode za ovu godinu.

Kako su dalje naveli, potražnja za ovim konzolama će ove godine biti najveća i za drugu polovinu 2016. spremaju nove proizvode koji po nekim podacima najviše podsećaju na konzolne čipove. AMD je bio vrlo nejasan u svojim izjavama na ovu temu, koristeći izraz ”semi-custom” i izbegavajući da pominje čak i nazive uređaja za koje njihova divizija proizvodi delove.

Verovatno nećemo uskoro videti kraj ovim glasinama, barem ne do E3 sajma. Sony i dalje ne komentariše gotovo potvrđene informacije o razvoju nove konzole i po redovnom rasporedu nastavljaju sa unapređivanjem firmvera na aktuelnim PS4 modelima.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top