Vesti

Dark Souls društvena igra uspešna na Kickstarteru već u prvih 3 minuta

Pre nekoliko dana pisali smo o skorom pokretanju Kickstarter kampanje za stonu verziju Dark Souls, međutim, ispostavilo se da je popularnost igre na ovoj crowdfunding platforma premašila sva očekivanja. Igra se sinoć pojavila na Kickstarteru i u roku od svega 3 minuta dostignut je cilj od 50 hiljada funti. Štaviše, igra je toliko popularna, da je u trenutku dok ovo čitate ta početna suma praktično udesetostručena!

Ovakav uspeh uopšte nas ne iznenađuje, Dark Souls je sada u žiži interesovanja miliona gejmera širom sveta, a i sadržaj kutije izgleda poprilično bogato sa desetinama vrlo detaljno modelovanih figura, brojnim tablama, kartama i naravno kockicama. Samim tim nije ni među jeftinijim društvenim igrama na tržištu, sa cenom od 80 funti (+ još 30 za dostavu ka Balkanu), tako da je definitivno proizvod za najveće Dark Souls fanove.

Kickstarter kampanja za Dark Souls društvenu igru trajaće još 26 dana tokom kojih će autori otkrivati dodatne bonuse i poklone. Za sada će svi kupci dobiti još dva dodatna igriva lika i deset novih kartica za bossove. Sve čestitke kompaniji Steamforged Games i nadamo se da ćemo Dark Souls na tabli imati priliku da zaigramo i u domaćim klubovima društvenih igara.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top