PlayStation 4

VIDEO: Play! Zine Prvi utisci – Ratchet and Clank

Nekoliko dana pre dugometražnog filma stigla nam je nova Ratchet and Clank igra. Koja je rađena po filmu. Ali je i reboot serijala.

Možda deluje konfuzno, ali je ovo jedna od najboljih Playstation 4 ekskluziva koje smo imali priliku da probamo i jako lep povratak serijalu od strane studija Insomniac. Više o igri saznajte u našim prvim utiscima, a recenzija vas očekuje u novom broju Play! Zine časopisa kroz nedelju dana.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top