PlayStation 4

Resident Evil 7 demo krije još tajni, ali Capcom poručuje da budemo strpljivi

Resident Evil 7 najavljen prošlog meseca na E3 sajmu kao povratak hororu, ali i kao nova igra u 20 godina starom serijalu koja će drastično odskakati od svega što smo do sada igrali. Perspektiva će biti iz prvog lica, prisutni su paranormalni elementi, a vatreno oružje će biti potpuno odsutno. Da li se slažete sa Capcomov odlukom ili ne, demo za igru je privukao pažnju velikog broja igrača širom sveta koji su zajedno pronalazili sve tajne kao nekada u igri P.T.

Ukoliko niste još imali priliku da zaigrate Resident Evil 7 demo, nastavak je u neku ruku spoiler. Zato brzo skoknite za svoj PS4 (ili svratite do drugara koji ima PS4 sa velikom Milkom od 300 grama) i odigrajte ovaj kratki demo pre nego što nastavite da čitate. Ili možete da pogledate i naš snimak jednog od mogućih načina na koji se prolazi demo:

Tokom RE7 demoa pronaći ćete brojne predmete – od sekire, preko video kasete do prsta (ne brinite, veštački je). Do sada su igrači uspevali da nađu svrhu svakom predmetu i otkriju nekoliko različitih krajeva, ali je pomenuti prst ostajao neiskorišćen. Na jednom kraju prsta, primetiće oni oštrijeg oka, nalazi se metalna kukica koja deluje kao da bi bila savršen ključ ili kalauz. Ali, za sada niko nije otkrio ključaonicu na kojoj bi se isti mogao upotrebiti.

resident evil 7 poruka

Capcom je, pored pominjanja da je demo isprobalo više od dva miliona igrača, objavio i kriptičnu sliku (gore) uz komentar da su za sada svi putevi zatvoreni i da moramo malo da sačekamo. U suštini to znači ”pronašli ste sve krajeve u demou, sačekajte da izbacimo patch koji će dodati još sadržaja”. Prisustvo ranije pomenutog prsta na slici znači i da su više nego svesni da ovaj deo slagalice muči igrače i da možemo da očekujemo da će proširenje demoa dodati upotrebnu vrednost tom neobičnom predmetu.

Resident Evil 7 će inače izaći 24. januara 2017. godine, ali neće biti PS4 ekskluziva kao demo već će biti u prodaji i za PC kao Steam izdanje. Više o igri možete pročitati u našem tekstu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top