PC

Civilization 6 – prvi pogled na Španiju

CIVILIZATION VI - First Look Spain

I ove nedelje nam stiže predstavljanje jedne od civilizacija koju ćemo imati prilike da predvodimo u najnovijoj Civilizaciji, šestoj po redu, koja nam stiže 26. oktobra.

Španiju vodi Filip drugi,  vladar u vreme zlatnog dobra otkrića i osvajanja novih kontinenata. Njegova vladarska osobina daje bonus u prihodu kod trgovine između kontinenata, a takođe Španci mogu ranije nego ostale nacije da spajaju svoje brodove u flote.

Kao šampion katoličke crkve, veliki broj specijalnih osobina je vezan za religiju. Njegove jedinice imaju borbene bonuse kada se bore protiv civilizacija druge religije, a specijalne inkvizitorske jedinice mogu brže da uklanjaju jeres i paganstvo iz osvojenih teritorija. Conquistador je španska jedinca koja ima velike borbene bonuse ukoliko se na istom polju nalaze španski misionari, inkvizitori ili apostoli, a ukoliko je grad osvojen dok se pored njega nalaze jedinice Conquistadora, on automatski prelazi na državnu religiju Španije.

The Mission je specijalni tip španskog distrikta, koji daje bonus na faith ukoliko je izgrađen na kontinentu na  kom se ne nalazi glavni grad, ali i bonus za nauku, ukoliko je izgrađen pored kampusa.

Kao što vidimo, strategija Španije se oslanja na religijski uticaj i na širenje po različitim kontinentima, i već sada nam deluje kao jedna od zanimljivijih civilizacija za igranje.

Pogledajte video:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top