PC

Civilization 6 – predstavljanje Norveške

Ove nedelje u novom Civilization 6 videu predstavljena je Norveška koju predvodi poslednji veliki kralj Vikinga – Harald Hardrada.

Hardrada je 1030. godine bio proteran iz Norveške zbog podrške svom polubratu Olafu, ali je vremenom svojim vojnim veštinama zadobio nadima ”Uništitelj Bugara” i vratio se u rodnu zemlju gde je zavladao uz Magnusa I. Nakon Magnusove smrti, postao je jedini vladar Norveške i tokom narednih godina ratovao sa Danskom, a čak i pokušao da zauzme engleski presto. Tokom njegove vladavine Norveška jeste dosta ratovala, ali i napredovala kao civilizacija.

Norvežani u Civilization 6 zato imaju nekoliko zanimljivih opcija za igranje. Njihova unikatna jedinica je Berzerker, vikinški ratnik koji je vođen besom bio u stanju da saseče čitave armije svojim sekirama. U igri, Berserkeri imaju manji penal kada izvoede Pillage akciju i bonuse na napad. Norvežani imaju i rani pristup pomorskim putovanjima zahvaljujući vikinškim dugim brodovima, a kao specijalnu građevinu imaju tradicionalne norveške crkve koja daje iste bonuse kao i hram ali je preporučljivo da ih gradite blizu šume.

Igranje Norvežana će se dosta oslanjati na more, tj. putovanje brodovima. Imaju najmanje penale po pitanju ukrcava i iskrcavanja, kao i napade sa mora i okeana.

Civlization 6 izlazi 21. oktobra za PC.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top