PC

VIDEO: PLAY! Zine Prvi utisci: Mother Russia Bleeds

Sećate li se tabačina sa arkadnih aparata? Double Dragon, Streets of Rage ili Cadillacs koji je kod nas bio poznatiji kao ”Mustafa” su igre koje su obeležile mnoge generacije gamera. Studio Le Cartel je u saradnji sa Devolver Digital izdao upravo takvu oldskul igru, ali sa svojim obrtom.

Mother Russia Bleeds je pikselizovana beat ’em up igra za jednog do četiri igrača kroz koju ćete lomiti vratove širom Rusije sa početka 80-ih. Sve što nije zakucano za pod može da posluži kao oružje dok ka vama grabe horde uvrnutih protivnika. O da, ovo je vrlo krvava i morbidna igra, tako da apsolutno nije za svakoga. Da li je jednako zabavna kao što je nasilna, odlučili smo da i samo proverimo.

Mother Russia Bleeds je trenutno PC ekskluziva, a nešto kasnije ove godine će izaći i za Playstation 4. Uskoro ćete moći da čitate recenziju na stranama play.co.rs sajta.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top