PC

Novi Dishonored 2 trejler priča o dizajnu nivoa

Videli smo haos koji ćemo praviti u Dishonored 2, saznali da ćemo morati da prođemo dva puta priču da bismo sve videli i sprobali, ali do sada nismo imali puno prilike da vidimo krajolike koje ćemo istraživati.

Upravo na tome je akcenat u najnovijem trejleru za igru. Karnaka je velika lokacija na kojoj će se odvijati veći deo igre, grad ”na ivici sveta” koji će se poprilično razlikovati po arhitekturi od Dunvala iz prve igre. Iznad grada je masivna planina sa dva vrha između kojih nastaje tunel vetra što pokreće turbine grada i fabrike u kojima se obrađuje srebro. Veći deo grada je dizajniran po sličnim principima i u videu možete saznati kako su dizajneri osmišljavali arhitekturu.

Dishonored 2 igramo 11. novembra na PC-u i konzolama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top