Vesti

Summer Games Done Quick događaj se završio, prikupljeno 1.7 miliona dolara

Summer Games Done Quick je priveden kraju i pored obaranja speedrun rekorda, oboren je i rekord u količini sakupljenog novca, prikupljeno je 1.7 miliona dolara za organizaciju Lekari bez granica, što je za 400 hiljada više nego lani. Donacije su stigle od preko 30,000 humanih ljudi.

Od preko stotinu pokušaja brzog prelaženja video igara, mi smo za vas izdvojili neke od najzanimljvijih.

  • Portal 2

Portal 2 je igra veoma privlačna za speedrun, bilo u igri za jednog ili dva igrača. Učesnik Azorae je Portal 2 kooperativni mod za dva igrača prešao sam i to za samo 45 minuta.

  • Dishonored 2

Ono što omogućava brzo prelaženje jeste korišćenje moći za  brz prelazak čitavog nivoa. Mana su scene koje se ne mogu preskočiti, ali ih je Blood_Thunder izbegao tako što je u vazduh bacio flašu, koja bi ga udarila tokom scene, zato ih što promena zdravlja karaktera prekida.

  • Dark Souls

Igrači u igri Dark Souls koriste razne tehnike i bagove, ali i pažlivo biraju postupak u borbi sa neprijateljima, kako bi što brže došli do samog kraja. Učesnik BubblesDelFuego je to učinio za manje od pola sata.

  • Divinity: Original Sin

Raneri Shaddex i DrTChops su Divinity: Original Sin prešli za samo 24 minuta, što je potpuno neverovatno za igru gde je u proseku potrebno 60 sati za prelaženje. Oni su koristili par piramida, kojima su se veoma brzo kretali kroz nivoe, dok su za teške bossove koristili burad kako bi ih se brzo rešili.

Na jutjub kanalu ogranizacije možete pogledati svaki speedrun, pa nam recite ako smo propustili neki vredan pomena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top