Domaća Scena

Domaći RPG Underrail dobija ekspanziju pod imenom Expedition

Posted on

Domaći RPG UnderRail smo posle godina i godina u razvoju konačno imali prilike da odigramo početkom ove godine. Imajući u vidu da je na igri radio jedan čovek, više smo nego zadovoljni onim što smo imali prilike da odigramo.

Igra je oldskul post-apokaliptični rpg sa akcentom na narativu, i već posle par meseci autor (da, na igri je radio praktično jedan čovek) nam najavljuje rad na prvom dodatku za igru pod imenom UnderRail: Expedition.

Umesto radnje u metrou, ovoga puta idemo u tajna postrojenja i pećinske kompleske ispod Crnog Mora gde ćemo se boriti protiv krvožednih životinja, neprijateljskih stanovnika postrojenja i pronicljivih pirata i krijumčara, te usput otkriti davno zaboravljene misterije i sile koje su oblikovale svet UnderRaila.

Očekuje nas preko sto novih lokacija (obale, ostrva, podvodne pećine, tajna postrojenja, drevne lokacije, piratska uporišta…), nova priča, nove frakcije, puno novih predmeta i recepata za kraftovanje, levelovanje preko 25. nivoa i nove osobine i veštine.

UnderRail: Expedition se očekuje da bude spreman u prvoj polovini naredne godine, a ispod možete videti prve slike iz ove ekspanzije.

 

 

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version