PC

Zvezda serije Peaky Blinders, Cillian Murphy, će navodno biti u Far Cry 7

Posted on

Serijal Far Cry je najpoznatiji po svom rosteru negativaca, sa svakim odgovarajućim unosima franšize koji stavljaju sve veći fokus na njihove antagoniste. Nakon zvezde Giancarlo Esposita kao Antóna Castilla u poslednjoj igri, Far Cry 7 će navodno imati Cillian Murphya.

Cillian Murphy je oskarovski glumac poznat najskorije po svom tumačenju Roberta J. Oppenheimera u filmskom hitu iz 2023. godine. Međutim, repertoar Murphya se proteže mnogo dalje, igrao je glavnu ulogu u popularnoj BBC seriji Peaky Blinders, bio je u gomili drugih filmova Christophera Nolana, kao i u klasičnom zombi trileru 28 Days Later.

Prema poznatom leakeru informacija o Assassin’s Creed ‘xj0nathan’, zvanična najava za Far Cry 7 će se dogoditi uskoro. Još veća vest međutim je možda činjenica da će igra navodno imati Cillian Murphya. S obzirom na istoriju franšize koja stavlja najveći naglasak na svoje negativce, ako je tačno, onda će Murphy verovatno biti primarni antagonist unosa.

Počeli smo da čujemo curenja i glasine za Far Cry 7 prošle godine, sa izveštajima koji tvrde da će igra napraviti neke velike promene – dodajući tajmer od 72 sata (slično Dead Rising-u) uz novi mehanizam za ispitivanje.

Posebno u senci njegove pobede za Oppenheimera, Ubisoftovo dovođenje glumca kakav je Cillian Murphy za Far Cry 7 biće veliki uspeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version