PC

Civilizacija VI će imati više lidera po frakciji

Najnovija video prezentacija za Civ VI nam pokazuje spartansku kraljicu Gorgo, ženu čuvenog Leonide, a imajući u vidu da smo prezentaciju Grka već videli u septembru, ovo nam stiže kao potvrda onog o čemu se već šuškalo neko vreme, a to je da ćemo imati više lidera na izboru po civilizaciji, nešto što smo već videli u Civilization IV i što nam se sada vraća.

Različiti lideri će davati različite bonuse, što unosi raznolikost i dodatni sloj strategije u igru, a videćemo kako će ovo izgledati u Civ VI. Jedinstveni bonus za Gorgo je da vaša civilizacija dobija poene za kulturu kada god vaša vojska porazi protivničku, što otvara prostor za igrače koji žele da praktikuju nešto agresivnije strategije.

Ostale specifičnosti su jedinstvene za Grke kao frakciju i koje smo već videli kod Periklea (Hopliti, Akropolj, Platonova država)

Ako atinski Perikle vam nije po meri, možda će Spartanka Gorgo biti pravi izbor za vas ukoliko vam je Grčka omiljena civilizacija za igranje.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top