PlayStation 4

Killing Floor 2 u 4K i na PS4 Pro

Posted on

Kooperativna pucačina sa demonima, zombijima i ostalim košmarima, Killing Floor 2, već neko vreme je dostupna kao Early Access naslov na Steamu, a 18. novembra će dostići puno izdanje.

Igra će se tada pojaviti i na Playstation 4 konzolama a, s obzirom da izlazi uveliko posle PS4 Pro, imaće ne baš mala poboljšanja rezervisana za pojačanu verziju Sonyjeve konzole. Pre svega, podržana je 4K rezolucija tojest 3200×1800 u takozvanoj checkerboard rendering tehnici (igra se renderuje na manjoj rezoluciji pa se radi upscale) i supersampling za mekši prikaz ivica. Autori obećavaju i viši framerate od verzije za PS4 Slim mada nije sigurno da li za sve modove jer Sony zahteva da Pro verzije nemaju veći framerate u online okruženju. Na kraju, PS4 Pro vlasnike očekuju i teksture najviše rezolucije, a iz Tripwire naglašavaju da će igra na toj konzoli izgledati skoro kao Ultra podešavanja sa PC verzije.

Killing Floor 2 će po izlasku zadržati trenutnu cenu od 27 evra na Steamu, dok se očekuje slična cena i za konzolno izdanje. Gameplay sa PS4 Pro i screenshotove pogledajte u nastavku.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version