PC

Nova fasada za originalni Assassin’s Creed

Posted on

Prošla je skoro čitava decenija od kako smo prvi put kao Altair skakali sa tornjeva u seno. Da, osećamo se matoro, a i u međuvremeno smo igrali veliki broj nastavaka. Recite šta hoćete o Assassin’s Creed, ali serijal se održao sve ovo vreme i čak dobija i igrani film.

Međutim, ako ste poželeli da se podsetite igre koja je sve započela, želećete verovatno da ubacite i ovaj mod kako bi igra izgledala malo modernije. Overhaul mod je delo modera pod pseudonimom Hecumarine koji već nekoliko godina eksperimentiše sa AC povećavajući rezoluciju tekstura u igri. Od rezolucije 256×256 piksela  stigao je do 1024×1024, a takođe je unapredio i igrine efekte poput dima i vatre. Po njegovim rečima, ovo igru postavlja rame uz rame sa Assassin’s Creed Revelations po pitanju tekstura i efekata, štaviše ne mali broj tekstura je povučen upravo iz te igre.

Mod nije preterano velik s obzirom na povećanu rezoluciju tekstura i nove efekte. Ukoliko i vi želite da isprobate originalni Assassin’s Creed sa novom grafikom, Overhaul mod možete preuzeti sa ModDB. U nastavku pogledajte poređenje originalnog izdanja i najnovije verzije moda:

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version