Mobile

Stari TV kviz sada na mobilnim uređajima

Posted on

Sigurno svi znate za kviz Slagalica. Ipak, ako ste malo stariji, sećate se još jednog kviza koji se emitovao pre legendarne Slagalice a to je Kvisko.

Tačno trideset i pet godina nakon emitovanja prve epizode na televizijskim ekranima širom Jugoslavije, autor Kviskoteke Lazo Goluža i direktor komapnije Intech Branko Kobali, udružili su snage sa softverskom kompanijom Infinum, te stvorili Kvisko RS – mobilnu igru sa srpskim asocijacijama, u kojoj mogu učestvovati svi ljubitelji Appleovih “igračaka” (uređaji koji podržavaju iOS 7 ili noviju verziju). Na razvijanju aplikacije radilo se oko godinu dana, a u pripremi je i verzija za Android sisteme.

Rešite izazovne asocijacije na srpskom jeziku iz raznih područja te proverite znanje i veštinu logičkog zaključivanja, a pojašnjenja asocijacija vam pomažu da nešto novo i naučite. Odgonetnite rešenja kolona i konačno rešenje, osvajajte poene i zlatnike i koristite ih kad vam zatreba pomoć! Proverite da li ste “pametni”, “brilijantni” ili možda “genijalni”! U igri za dva igrača natječite se znanjem sa drugima, a svoj napredak i dosege podelite s Facebook frendovima. Tačnim odgovorim osvajate zlatnike sa kojima se “kupuje” pomoć ako na nekoj asocijaciji zatrebate – Kviska. Ovu verziju moguće je igrati kao samostalni igrač ili dva igrača na istom uređaju.

Download je težak svega 18MB a igra je besplatna na iTunes.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version