Vesti

Cyberpunk 2077 stiže ranije nego što smo očekivali?

Posted on

Dok CD Projekt u tajnosti radi na svom velikom projektu Cyberpunk 2077, RPG-u smeštenom u distopijsku budućnost, oči i uši gaming sveta su uprte na svaku sitnu informaciju koja bi mogla da ”procuri” o ovoj igri.

I upravo je nešto bitno tako ”procurelo”. Švedska prodavnica Komplett izgleda ima informacije iz tajnog izvora, jer po podacima sa njihovog sajta Cyberpunk 2077 izlazi već 2017. godine i to 30. septembra. Taj podatak se pojavio na stranici njihovog sajta sa koje već sada posetioci mogu da poruče igru, a postavljena cena je 450 kruna, tojest oko 47 evra. Nije retkost da online prodavnice stave neki nasumični datum (obično kraj kalendarske/fiskalne godine), ali s obzirom da je ovo jedna od najvećih prodavnica u Skandinaviji, čini se kao veliki propust ili da Šveđani znaju nešto više od onoga što CD Projekt objavljuje.

U svakom slučaju, o Cyberpunk 2077 svi želimo više da saznamo. Igra je sada glavni projekat studija i sa nestrpljenjem se očekuje otkrivanje gameplaya. Sudeći po reputaciji koju CD Projekt ima, možemo da očekujemo vrhunski RPG.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version