PC

Znamo kada nam stiže novi Prey!

Posted on

Rimejk čuvene horor pucačine Prey iz 2006. godine nam je najavljen prošlog leta na E3 sajmu. Umesto punokrvnog nastavka, dobićete potpuni reboot prvog dela, koji će, kako stvari stoje, imati veoma malo veze sa prvom igrom.

Još uvek ne znamo puno detalja o samoj igri, ali ono što smo danas saznali je datum izlaska igre. Igra nam stiže već ovog proleća, tačnije 5. maja.

U najnovijem trejleru za igru, nalazimo se u okruženju Talos I svemirske stanice za istraživanje i sada možemo videti već vrlo konkretan gejmplej. Vidimo malo raspucavanja, malo rešavanja problema i malo “šejpšiftinga”. Nismo tačno sigurni kakva je veza između stanice Talos I i stanice TranStar, koju smo imali prilike da vidimo u jednom ranijem trejleru, ali ćemo to sasvim sigurno saznati u samoj igri.

U svakom slučaju, do 5. maja ima još oko 3 i po meseca, a do tada nam ostaje samo da uživamo u trejlerima i sačekamo da izađe igra. Autori su nam obećali da će se potruditi da igra pri izlasku radi mnogo bolje nego što je to bio slučaj sa Dishonored 2.

ps. Glavni lik se zove Morgan i bori se protiv čudnjikavih bića na istraživačkoj stanici, hmm… gde li smo to već videli?

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version