Vesti

Call of Duty se vraća korenima?

Posted on

Call of Duty je već godinama jako daleko od svojih početaka, a od očajničkih borbi drugog svetskog rata, nekako je zalutao i u futurističke borbe u svemiru. Fanovi su svoje nezadovoljstvo Infinite Warfare-om pokazivali već od prvih dana, a i dalje je jedan od najporažavajućih pokazatelja njihovog besa trejler Infinite Warfare koji je imao odnos od više od 50% negativne reakcije u odnosu na broj pregleda kada je tek izašao.

Juče je međutim tokom redovnog izveštaja o poslovanju kompanije, gde su ostvarene rekordne zarade na krilima igara za mobilne telefone i Overwatcha, Call of Duty bio izuzet sa liste, što možda govori o finansijskom neuspehu igre. Čelnici Activisiona su rekli da igra nije naišla na pozitivnu reakciju kod igračke populacije, i da oni to poštuju, tako da se Call of Duty vraća “tradicionalnoj borbi”. Šta tačno podrazumevaju pod “tradicionalnom borbom” nije navedeno, a studio Sledgehammer Games već priprema sledeću CoD igru.

Da li sve ovo možda znači da ćemo videti postavku sledećeg Call of Duty u WW2 ili možda samo povratak na situaciju pre Infinite Warfare?

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version