PC

Sledeći Battlefield 1 DLC vodi nas u Istočnu Evropu!

Posted on

Nakon što se okušate u ulozi Francuza u prvoj ekspanziji They Shall Not Pass, Electronic Arts je objavio detalje o naredna tri DLC paketa.

Kao što znate prva ekspanzija stiže ovog meseca, iako još nije poznat tačan datum. Ovog proleća ćete gaziti po ratištima Zapadnog fronta kao francuski vojnik, a u narednim ekspanzijama posetićete i ostale delove Evrope uključene u Veliki rat.

Battlefield 1: In the Name of the Tsar

Nalazite se na strani Rusa na Istočnom frontu. Bićete deo Brusilovljeve ofanzive, najveće pobede ruske armije u Prvom svetskom ratu. Odigrala se u Galiciji, današnjoj Ukrajini.

Battlefield 1: Turning Tides

Treći DLC nas seli na more gde ćete učestvovati u pomorskim bitkama koje će nam konačno ponuditi ono što smo priželjkivali od World of Warships – borbu u vazduhu, na moru i kopnu odjednom! Najviše očekujemo od Gilipoljske bitke, neuspele invazije na Osmansko carstvo.

Battlefield 1: Apocalypse

Ne zna se puno o bitkama koje donosi ovaj DLC, osim da će verno dočarati sav pakao hemijskog ratovanja. Očekuju vas jedinstvena oružja i apsolutni horor rovovskog ratovanja. Očekuje vas apokalipsa!

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version