PC

Slučajno otkriveno kad izlazi Assassin’s Creed: Empire?

Posted on

Nakon ne baš sjajnih ocena koje je pokupio poslednji Assassin’s Creed, čini se da se Ubisoftu ne žuri sa izlaskom nove igre. Avanture predaka se vraćaju u prošlost, u daleki Egipat, a jedna onlajn prodavnica smatra da zna kada će igra izaći.

Švajcarski onlajn šop WOG izgleda smatra da će igra izaći krajem godine. Na njihovoj stranici nema nikakve grafičkog rešenja koje bi upućivalo da imaju ikakvog pojma kada će igra izaći, tako da ovo možemo da označimo i kao maštarije.

Prodavnice često dobijaju pojedine informacije pre ostalih kako bi mogli da se pripreme za prodaju. Iako ne mora da znači da je ova informacija tačna, za očekivati je da se igra pojavi krajem godine, iako verovatno ništa definitivno nećemo čuti pre E3 sajma.

Ono što mislimo da znamo je da će se naredna igra odigravati u Egiptu i da je radni naziv Empire, što predstavljao otklon od dosadašnje tendencije da se ide unapred sa vremenskim epohama. Očigledno će doći do određenih promena u franšizi. Da li je reč o rebootu serijala ostaje da se vidi u narednom periodu.

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version