Vesti

XBox Scorpio demonstrirao svoju snagu

Posted on

XBox Scorpio je najnoviji projekat na kome radi Microsoft, i trebalo bi da predstavlja odgovor i izazov za konkurenciju u Soniju, i njihovu PS4 Pro verziju konzole. Projekat Scorpio bi trebalo da predstavlja za sada najveće dostignuće u svetu konzola i da pokaže najjaču snagu u svom hardveru i svojim mogućnostima.

Na privatnom predstavljanju Scorpia, pokazane su neke od njenih mogućnosti i prikazane igre u 1080, pa čak i u full 4K rezoluciji – koja bi trebalo da bude glavni “selling point” ove tehnologije. Na sajtu Windows Central su prikazane 2 slike u svojim nativnim rezolucijama i međusobna poređenja, te možete videti  razliku u izgledu na 3 različite verzije.  Prikazane varijante su Xbox One u 1080p, zatim Scorpio 4K na HD displeju, kao i najbolja varijanta  Scorpio u 4K nativnoj rezoluciji.

Ako do sada niste upoznati sa ovom tehnologijom, podsećamo vas da smo ranije pisali o tačnim specifikacijama Scorpio konzole. Naravno, sve dosadšnje igre izdate za XBoxOne će biti kompatibilne sa njom.

Scorpio bi trebalo da se pojavi tokom praznika krajem ove godine, i da predstavlja mini revoluciju kada je u pitanju grafički prikaz igara. Da li će to biti dovoljno da privoli većinu kupaca na svoju stranu, videćemo još, ali svakako ovakve vesti deluju obećavajuće.

 

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version