PC

Remedy Entertainment radi na novoj igri

Posted on

Finska kompanija, Remedy Entertainment, ostavila je već sad veliki trag u gejming industriji i u svom rezimeu imaju neke legendarne naslove. Ako vam ime nije poznato, najlakše je da ih predstavimo kao ljude koji su radili prva dva dela Max Payne-a, a nakon toga zacementirali svoju poziciju na tržištu sa odličnim horor trilerom Alan Wake.

Njihova poslednja igra, Quantum Break, nije isupnila baš sva očekivanja, ali mora se priznati da je, u tom trentuku, lestvica kvaliteta bila postavljena veoma veoma visoko. Daleko od toga da je u pitanju bila loša igra, ali Remedy sada definitvno zna da se od njih očekuju samo naslovi najvišeg nivoa.

Samim tim, vesti da su Remedy i komapnija 505 Games stupili u partnerstvo radi razvoja na novom projektu, trebalo bi da obraduje svakoga ko voli video igre. Za sada se ne zna puno o samoj ideji, ali neke osnovne informacije postoje. Ime projekta je P7 (tj. Project 7), i već sada je poznato da će biti rađen za PC, PS4 i Xbox One.

Pored toga, P7 će pokretati Northlight Engine, koji se koristio u Quantum Break igri. Ovaj naslov je smešten u potpuno novi univerzum, a opisan je kao sinematični third person shooter, koji bi trebao da ima najkompleksniju gejmplej mehaniku od svih igara na kojima je Remedy radio. Godina izlaska još nije poznata.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version