PC

Dead Island 2 je i dalje u razvoju

Posted on

Ako se kojim slučajem niste umorili od najezde zombi igara u poslednjih par godina, onda možda iščekujete bilo kakve vesti vezane za davno najavljeni Dead Island 2. Kao što se verovatno sećate, na E3 sajmu, pre sada već 3 godine, igru je predstavio bombastični trailer koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Pošto je već prošlo neko vreme od tada, postavilo se pitanje, da li ćemo ikada i imati prilike da odigramo ovu igru, pogotovo posle vesti da Yager više ne radi na igri.

Ali, Dead Island 2 je definitivno u planu, i na njemu se radi i dalje punom parom. Međutim, kako je u međuvremenu izašlo mnogo igara sa sličnom tematikom, vrlo je verovatno da je i to  bio jedan od faktora kada je u pitanju rad na nastavku. Prošle godine Dying Light, ove godine Dead Rising 4, kao i nadolazeći Days Gone su sve odlične zombi igre koji će imati uticaj na prijem i prodaju ovog naslova. U Deep Silveru tvrde da ćemo bez obzira na činjenicu da su promenili razvojni tim, definitvno imati priliku da igramo nastavak njihovog najuspešnijeg IP-a, te da će vreme izlaska igre biti objavljeno kada budu apsolutno sigurni u njen kvalitet.

Da li je Dead Island 2 kap previše u moru zombi pucačina, ostaje nam da vidimo, ali posle prvog dela, koji je imao dosta pozitivnih, ali i dosta negatvnih stavki u svom dosijeu, cilj ove igre mora da bude da nadmaši svog starijeg brata. A ako ste zaboravili kako je to najavljen Dead Island 2, ispod pogledajte taj originalni trailer.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version