PC

Izvukli smo dobitnike WoW i 2k Interactive majici!

Još jedan set majici u našoj prolećnoj akciji je dobio dobio nove vlasnike.

Ovoga puta su World of WarCraft i 2k Interactive majice dobili Aleksandar Zdravković i Filip Vermezović!

Čestitamo ovim drugarima i nadamo se da će uspeti da se dogovore kome ide koja majica :)

Pozivamo Aleksandra ili Filipa da nam se jave preko privatne poruke na Fejsbuk stranici kako bi se dogovorili oko slanja/preuzimanja nagrada.

Protekle dve nedelje je u našoj prolećnoj akciji “Širimo gejming drugarstvo” učestvovalo nekoliko hiljada naših fanovma i izuzetno nam je drago da vidimo da naši čitaoci vole da dele svoje nagrade sa svojim najbližima, jer to je i poenta naše nagradne igre. Hvala svima koji su do sada učestvovali i očekujte uskoro još nagradnih igara!

A do tada uživajte u novom broju našeg časopisa, koji možete besplatno preuzeti na ovom linku: https://play.co.rs/2017/05/play-zine-104-maj-2017/

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top