PC

LawBreakers neće biti PC eksluziva!

Posted on

Iako je ranije najavljeno da će LawBreakers biti samo za PC korisnike, izgleda da to ipak nije slučaj, jer je najavljeno iz studija Boss Key da će kršitelji zakona doći i na PS4 konzole.

Na ovu igru se već duže vreme čeka, ali i dalje nema datum izlaska. Novost je da će početna cena biti 30 dolara i da će u tu cenu biti uključeni i svi naredni dodaci. LawBreakers se za sada nalazi u beta fazi,  samo za PC igrače.

Igra ima veoma brz gejmplej nalik starim FPS naslovima. Tu su i jet packovi, uređaji koji manipulišu gravitacijom i razne druge stvarčice koje će začiniti igranje. Od interesantnih podataka vezanih za ovaj naslov izdvajamo i da će polovina likova u igri biti ženskog pola.

Jedan od suvlasnika studija Boss Key koji razvija igru, jeste veteran industrije Klif Blezinski, široj publici najpoznatiji po njegovoj ulozi koju je imao u stvaranju Unreal Tournament serijala, čiji je praktično idejni tvorac.

Koliki će uspeh moći da dostigne ova igra, s obizirom da veoma podseća na Overwatch koja je još jedan veoma uspešan naslov kompanije Blizzard, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Igra je prvobitno trebala da ima f2p model, ali je studio marta prošle godine odlučio da odustane od f2p i prebaci se na standardni “plati igru i igraj” oblik prodaje.

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version