PC

Jydge – nova cyberpunk pucačina

Posted on

Jydge je nova cyberpunk pucačina iz ptičije perspektive (top-down) kreirana od strane 10tons Ltd. studija, koji je već radio sličnu igru u istom svetu, Neon Chrome.

U Jydgeu, koji nas odmah asocira na Sudiju Dreda (Judge Dredd), vi imate ulogu android policajca budućnosti koji zavodi red u megalopolisu Edenbirgu (Edenbyrg).Vašeg cyber policajca možete unapređivati na veliki broj načina.

“Koristite poboljšanja za šunjanje kako bi se tiho prikradali kroz senke. Pretvorite se u džina i razbacajte prestupnike. Smanjite se kako bi prošli kroz manje otvore. Ili kombinujte poboljšanja. Sve je na vama.”-kažu ljudi iz 10tons Ltd. studija.

Osim poboljšanja na samom heroju, možete birati i poboljšanja na oružju, kao i dronove koji vas prate. U igri ćete imati veliki broj primarnih i sekundarnih misija. Na primer, u primarnoj misiji je potrebno da eliminišete grupu razbojnika. Sekundarna misija je da nema civilnih žrtava, sve to završite za manje od 30 sekundi i da primarnu misiju završite, a da ne budete primećeni.

Jydge će izaći za PC, PlayStation 4 i Xbox One, u zadnjem kvartalu 2017. godine.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version