Vesti

Bethesda na E3 najavljuje Fallout igru u dalekoj budućnosti zvanu Starfield?

Veoma neproverena i nepouzdana “curenja” informacija su se pojavila ovih dana na sajtovima poput NeoGAF i 4Chan, koje treba uzeti sa velikom rezervom, ali je ipak zabavno makar i razmišljati o njima, tako da zašto da ne popričamo šta smo pročitali.

Naime, prema navodnom izvoru iz samog studija Bethesda, ova velika kompanija će na E3 sajmu predstaviti projekat Starfield, koji se u suštini dešava u Fallout univerzumu, samo u veoma, veoma dalekoj budućnosti. Igra će biti klasični open world RPG iz prvog klica, kako smo već navikli iz Bethesde, i imaće set “glavnih” planeta na kojima će se dešavati, ali takođe i veliki broj nasumično generisanih planeta, kako bi se time zahvatilo i tržište ljubitelja sandbox/minecraft tipa igara. Igrači će imati svoju bazičnu planetu i moći će da putuju po ostalim planetama.

Starfield je navodno bio u koncept fazi još u vreme izlaska Fallout 3(2008), a rana preprodukcija je počela negde nakom Skyrima (2011), da bi nakon izlaska Fallout 4 i svih DLC-ova, ovaj naslov ušao u punu produkciju. Jedino što o ovome sa sigurnošću znamo jeste da je Starfield zaista trejdmarkovana reč ove kompanije, tako da tu ima makar neke istine.

Pored toga, kako kaže ovaj izvor, na E3 će i zvanično biti prikazan Fallout VR, a kaže i da studio radi na Skyrim VR modu, ali da ne žele još da pričaju o tome,  kako ne bi skrenuli pažnju sa FO VR i Starfield.

Ovaj izvor još kaže da su HBO i Bethesda sklopili dogovor i radu na Game of Thrones RPG igri, kao i da je u toku veoma rana faza preprodukcije za 6. i 7. deo Elder Scrolls igara.

Ovo sve zaista zvuči sjajno, ali teško je reći koliko tu ima istine, a koliko maštanja i trlovanja fanova, tako da nam za početak ostaje samo da sačekamo e3 i vidimo šta će nam Bethesda pokazati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top