PC

Larian Studios kreće u razvoj nove igre nakon Baldur’s Gate 3

Larian Studios je dospeo na vrh industrije kao jedan od najboljih studija zahvaljujući Baldur’s Gate 3. Iako su postigli ogroman uspeh sa tom igrom, studio se okreće od svog rada na Baldur’s Gate franšizi i već planira novu igru.

Generalni direktor Swen Vincke je objavio da će rad na sledećoj igri uskoro početi.

Larian Studios organizuje sastanak kako bi se razgovaralo o ubrzanju razvoja njihovog sledećeg projekta. Generalni direktor Swen Vincke otkrio je da je cilj sastanka da se napravi plan za pristup studija predstojećem naslovu.

Takođe je otkrio da je tim u odličnom raspoloženju i da se raduje početku novog putovanja. To i nije iznenađujuće, s obzirom da je studio fantastičan posao odradio na Baldur’s Gate 3 i sigurno ulazi u sledeći projekt sa velikom samouverenošću.

Međutim, Vincke nije otkrio na čemu tačno Larian Studios radi. Zanimljivo je da developer nema samo jedan, već dva projekta u razvoju. Ono što do sada znamo jeste da neće biti deo intelektualne vlasnine Dungeons and Dragons.

Što se tiče konačnog RPG-a, Larian Studios je izjavio da to neće biti moguće pre generacije PlayStation 6. Međutim, Swen Vincke je takođe označio svoj sledeći projekat kao najbolji do sada.

Osim što pravi sjajne igre, studio je nedavno kritikovao nepravilnosti u industriji i čak otvorio pozicije za otpuštene developere. Tim veruje da je ključ uspešne igre slušanje fanova i korektno postupanje prema njima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top