PC

Kingdom Come: Deliverance dobio datum izlaska!

Dugo očekivani realistični srednjovekovni RPG, Kingdom Come: Deliverance, konačno je dobio datum izlaska.

Najnoviji trejler igre otkriva nam osnovu priče i na samom kraju vidimo i datum kada će igra stići do naših računara i konzola – 13. februar naredne godine.

Ovaj veoma ambiciozni projekat je januara 2014. prikupio preko milion i sto hiljada funti u Kickstarter kampanji i prvobitno je trebalo da se pojavi decembra 2015. godine, ali je veličina i kompleksnost projekta odlagala njegov izlazak sve do pomenutog datuma.

Češki studio koji radi na ovoj igri, Warhorse Studios, je za potrebe ove igre uložio ogromnu količinu vremena i novca u detaljno istraživanje i mapiranje raznih predela Češke, kao i brojnih istorijskih gradova i tvrđava, kako bi napravio istorijski precizne i što vernije kopije lokacija u samoj igri, koja je smeštena u kasnom srednjem veku, u tadašnjoj Bohemiji. Pored toga, angažovan je i veliki broj stručnjaka za srednjovekovne borbe, kako bi njihove veštine bile prenete u samu ugri.

Vi ste u ulozi mladog kovača koji je u ratu izgubio sve, a koga će splet okolnosti dovesti do visoke politike i situacije da spašava i samog kralja. Autori obećavaju bogati otvoreni svet sa razgranatom pričom, dubokim dijalozima i velikimom slobodom u igranju, te jedinstveni borbeni sistem iz prvog lica koji nudi podjednako zabavne 1-na-1 borbe, kao i masovne bitke koje će se desiti tokom igre.

Naše prve utiske iz igre možete čitati u broju 94 časopisa Play!Zine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top