PC

Anthem i zvanično predstavljen

Nakon kratkog tizera prvog dana E3 sajma, najnovija igra na kojoj radi proslavljeni studio BioWare, Anthem, dobila je svoj prvi gejmplej trejler, prikazan na sinoćnoj Microsoft E3 konferenciji.

Na osnovu onoga što smo videli u trejleru, igra je smeštena u daleku budućnost na zemlji, gde ljudi žive u naseobinama/enklavama zaštićenim velikim zidovima od opasnosti spoljašnjeg sveta koje variraju od malih čudnjikavih stvorenja do ogromnih krvoločnih čudovišta.

Igrači će u igri preuzimati uloge freelancera koji za novac odlaze u taj spoljašni svet kako bi izvršavali razne zadatke i brinuli se o generalnim potrebama enklava. To rade tako što nose specijalna odela nazvana “Javelin” koja imaju raketni pogon uz pomoć kog mogu da lete, ali to nije njihova jedina uloga,  i na osnovu izbora odela zavisiće i mnoge vaše karakteristike i osobine. Igrači će odela moći da poboljšaju uz pomoć opreme koju će moći da kraftuju, kupe, dobiju kao nagradu ili pak pronađu prilikom svojih misija.

Igra će biti co-op multiplejer, jer će igrači u akcije ići timski, zajedno sa svojim prijateljima, u ekipi do 4 igrača. BioWare igru predstavlja kao otvoreni “deljeni” svet, ali nije još najjasnije šta ovaj deo “deljeni” znači, mada najverovatnije se cilja na to da je igra MMO naslov.

Pored otvorenog sveta i potpune slobode da ga istražujete, igra će imati skriptovane događaje i veoma jak narativ u duhu BioWare igara, koji će biti deo glavne priče igre.

Prema svemu što do sada znamo i vidimo, deluje kao da je Anthem odgovor Electronic Artsa (koji je vlasnik BioWarea) na druge MMO FPS igre kao što su Destiny 2 (Activision) i The Division (UbiSoft).

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top