PC

Killing Floor je besplatan na Humble Bundle!

Još jedna poklon igra nam stiže sa naše omiljene platforme za kupovinu igara, Humble Bundle.

Ovoga puta nam poklanjaju co-op horror survival Killing Floor iz 2009. godine, gde vi i vaši prijatelji preuzimate ulogu vojnika poslatih u uništene gradove Engleske, gde su se desili raznorazni propali eksperimenti koji su pošli opako naopako, i nama vama je da se tih problema (u vidu hordi mutiranih nakaza) rešite.

Akcija traje do sutra (subota) u 19h, zato požurite da preuzmete vaš besplatan primerak igre, i to možete učiniti na ovom linku. Potrebno je da imate Humble Bundle, kao i Steam nalog, gde ćete aktivrati kod koji dobijete.

Inače ova poklon igra je deo veće akcije koja trenutno traje na Humble Bundle, gde je gomila FPS naslova na velikom popustu, pa možda iskoristite priliku da jefitno nabavite još neku pucačinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top