PC

Path of Exile: The Fall of Oriath trejler nam otkrio datum izlaska

Sada već uveliko slavni akcioni RPG Path of Exile, za mnoge ono što je Dibalo III trebalo da bude, dobija do sada najveće proširenje u istoriji ove igre – The Fall of Oriath, koji donosi čak 6 novih poglavlja!

Za neupućene, čitava igra je za skoro 4 godina postojanja imala ukupno 4 poglavlja (act), i fanovi već odavno traže da konačno izađe 5. i završni akt, a sada dobijamo ne samo njega, već i čitav novi nivo igranja.

Sam akt 5 nosi isto ime kao i ekspanzija – The Fall of Oriath. Nakon što njega pređete počinje potpuno novi deo igre koji se jednostavno zove “Part 2”, i gde se vraćate na originalni kontinent Wraeclast, sa pet novih aktova.

Tu ćete proći kroz gomilu novih i starih lokacija, saznati šta se desilo nakon što ste odradili sve što ste odradili u igri, i naravno uživati u gomili novog sadržaja i izazova. U Part 2 ćete se boriti protiv samih bogova, koji su ponovo dobili snagu nakon što je uklonjen Beast, upravo od strane vas.

Autori obećavaju da 5 novih poglavlja u “Part 2” nisu samo našminkani stari leveli i zone, već potpuno iznova odrađene lokacije, bilo redizajn starih, bilo lokacije koje do sada nismo nikada posećivali, sa gomilom novih neprijatelja i predmeta.

Sve detalje o novoj ekspanziji možete pogledati na ovom linku, a ispod možete videti trejler u kome nam je otkriven datum izlaska – 4. avgust

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top