PC

THQ Nordic će prikazati dve nove igre na Gamescom sajmu

Posted on

Izdavač THQ Nordic  je objavio kompletnu listu igara koje će prikazati na Gamescom sajmu. Tu je šest već poznatih i dva potpuno nova naslova.

Što se tiče naslova već poznatih javnosti, biće prikazan Battle Chasers: Nightwar koji izlazi 3. oktobra, a tokom sajma moći će da se isproba i na Nintendo Switch konzoli. Izdavač će pružiti uvid u kampanju za podvodni šuter Aquanox: Dark Descent, a takođe i za Spellforce 3 će se prikazati singlplejer kampanja.

THQ za The Guild 3 donosi poboljšanu verziju i nova iznenađenja. ELEX, RPG naslov sa datumom izlaska zakazanim za 17. oktobar, na Gamescom dolazi kao skoro pa dovršen naslov, tu je i Wreckfest, trkačka igra, za koju će biti prikazano dosta novog sadržaja.

Prva zagonetna igra će biti potpuno nova intelektualna svojina, RPG smešten u post-apokaliptičnom okruženju sa kung-fu elementima, dok je drugi naslov nastavak dobro poznate i misteriozne franšize.

Gamescom će se održati od 22. do 26. avgusta, a izdavač je naglasio da će tokom sajma posetioci moći da isprobaju sve najavljenje igre.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version