PC

Mass Effect: Andromeda ostaje bez podrške za singlplejer sadržaj

Posted on

Kada se Mass Effect: Andromeda u martu pojavila na tržištu, imala je veliki broj problema, a najgori je bio vezan za animacije karaktera. Tokom perioda od oko 5 meseci, Bioware je sa svakim novim pečom polako ispravljao greške koje su uglavnom kvarile iskustvo u igri za jednog igrača.

Ali je i tome došao kraj, zato što ovaj razvojni studio najavio da u potpunosti gasi podršku za singlplejer komponentu igre.

Bioware u objavi naglašava kako su još u ranijim fazama razvoja želeli da veći trud ulože na pružanje što boljeg multiplejera, “U ranom razvoju smo odlučili da se fokusiramo na priču u Pathfinderu, istraživanju Andromeda galaksije i sukobu sa Arkonom. Igra je dizajnirana da dalje proširi putovanje kroz galaksiju sa novim multiplejer misijama i novim stripovima i novelama“.

Poslednji apdejt će biti verzija 1.10, i osim tehničke podrške, gasi se i svaka nada o nekom DLC dodatku, dok će se rad na multiplejeru nastaviti, sa redovnim dodavanjem novih misija i dodataka za kastomizaciju.

Nažalost, ovo je sve češća praksa u gejming industriji, gde singlplejer priče sa ogromnim potencijalom pate zbog multiplejera, iz razloga što on donosi mnogo više novca na duže staze pored inicijalne kupovine.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version