PC

The Crew 2 izlazi 16. marta

Posted on

Kompanija Ubisoft je na Gamescom sajam došla sa novim gejmplej trejlerom za The Crew 2, kao i konačnim datumom izlaska, 16. mart, za PC, PS4 i Xbox One.

The Crew 2 donosi sasvim novi element u serijal trkačkih igara, tako što pored uličnih i off-road trka, igračima pruža priliku da dominiraju nebom ili rečnim tokovima, uz veliki broj glisera, amfibija i sportskih aviona.

Kao po običaju, otkriveni su bonusi za prednaručivanje, kao i standardna, deluks i zlatna edicija igre.

Korisnici koji prednaruče, dobijaju pristup igri čak tri dana pre njenog zvaničnog dolaska na tržište, 13. marta, a tu su i vozila u vidu ovogodišnjeg izdanja Harley Davidson 883TM motora, i automobila Mercedes AMG C 63, koje možete pogledati u trejleru ispod.

 

Deluks edicija košta 70 dolara, i pored gore navedenog bonusa, sadrži i trkački auto Ford F-150, Abarth 500 Monster Truck, Pilatis-PC21 akrobatski avion, kao i tri odela za vozače.

Po ceni od 100$ prodavaće se zlatna edicija, i ona pored gore navedenih dodataka, uključuje i pakovanje legendarnih motora, dok će se fizičko izdanje ove edicije prodavati za 10 dolara više, i ono donosi knjigu sa metalnim omotom.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version