PC

Danganronpa V3: Killing Harmony dobio besplatnu demo verziju

Posted on

Ako ste zainteresovani da vidite kako Danganronpa V3: Killing Harmony izgleda pre nego što je kupite, imate čak mesec dana da ovaj naslov isprobate kroz besplatnu demo verziju na Steam platformi.

U najnovijoj epizodi Danganronpa serijala, pred igračima je potpuno drugačija detektivska priča sa čak 16 novih karaktera. Igrači će se naći kidnapovani unutar škole, u kojoj će neki ubijati, a neki biti ubijeni, i na vama je zadatak da kroz brzo-poteznu istragu rešite jezive slučajeve ubistava.

Od vas se zahteva da lažete, koristite logiku i brzo razmišljate, kako bi kroz raznovrsne motive došli do ubice. Pored istrage, pred igračima su i raznovrsne mini igre, koje skreću pažnju sa glavnih zadataka.

Iza igre stoji razvojni studio Spike Chunsoft, poznat po kreiranju One Piece Burning Blood i Fire Wrestling Pro igara, koji je Killing Harmony još 12. januara ove godin izbacio na tržište Japana za Playstation 4 i PS Vita. Dok će verzija za čitav svet izaći 26. septembra, i pored Sonijevih konzola prodavaće se i za računare putem Steama.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version