Vesti

10 godina The Witcher igara

Posted on

Došli smo i do prve decenije otkako je kultni Witcher serijal video igara ušao u naše živote i osvojio naša srca. Pored nas, ostario je i Geralt od Rivije, koji nas je ovom prilikom pozvao da se prisetimo svih trenutaka u dugogodišnjem poznanstvu.

U trejleru su prikazani svi karakteri, okupljeni u malenoj taverni, koji uživaju u vinu, igrama i fantastičnoj atmosferi. Video je praćen Geraltovom naracijom, koji se na kraju zahvaljuje igračima na svemu i nazdravlja u njihovu čast.

Prva Witcher video igra je kreiran a po uzoru na serijal knjiga Andžeja Sapkovskog, i izašla 2007. godine pod pokroviteljstvom poljskog studija, CD Projekt Red, kome je ovo ujedno bila i prva igra koju su napravili, ali i pored te činjenice, Witcher je još tad dobio veliki broj obožavatelja. Druga u nizu je The Witcher 2: Assassin of Kings, a potom sledi i The Witcher 3: Wild Hunt, jedna od najnagrađivanijih i najboljih video igara današnjice.

Mi želimo puno sreće u daljem radu studija, i nadamo se da ćemo uskoro dobiti više detalja o Cyberpunk 2077. Uživajte u trejleru:

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version