PC

Vozni park Star Citizena bogatiji za još jednu prinovu

Posted on

Iako krajnji datum izlaska još uvek nije na vidiku, bez obzira na to što se zvanično pominje tekuća godina, Kris Roberts i Cloud Imperium Games predstavili su još jedan delić sadržaja koji nas očekuje u Star Citizenu, svemirskoj simulaciji koju svi ljubitelji Elite, Wing Commandera, Privateera i sličnih legendarnih naslova godinama iščekuju kao ozebao sunce.

Ovog puta reč je o letelici Drake Dragonfly, još jednom vozilu za navigaciju po planetarnoj površini, koje deluje kao unapređena, dvosed-varijanta speedera iz Lukasove šeste Star Wars epizode. Ako se ubrajate među entuzijaste koji su Star Citizen podržali putem Kickstartera, priliku da provozate Drake Dragonfly imaćete u narednom periodu, odmah po puštanju alpha 4.0 verzije igre u  javnost.

Svaki put kada pomislimo da je Star Citizen stekao vaporware status i završio kao još jedan propali Kickstarter projekat koji je obećavao mnogo (usput, dosadašnji rezultat kampanje je neverovatnih 159 miliona dolara prikupljenog kapitala), čiji se razvoj otegao u nedogled i na kraju sagoreo, Kris i kompanija nas razuvere novim materijalom koji pokazuje da igra i dalje daje znake života. Živi bili, pa videli…

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version