PC

Lawbreakers možete igrati besplatno tokom narednog vikenda

Akciona pucačina Lawbreakers, koju nam je doneo čuveni Klif Blezinski, kreator Gears of War igara, već duži period ima problema sa održavanjem većeg broja igrača, a u trenutku pisanja ovog članka se u igri našlo samo pedesetak igrača dok se tokom 24 časa našlo oko 200 aktivnih igrača.

Kako bi privukli nove igrače developeri iz Boss Key studija su odlučili da od 28. septembra do 2. oktobra, održe vikend besplatnog igranja na Steam platformi. Uz to Lawbreakers je do 4. oktobra na popustu od 25%, tako da se može kupiti za 22,50$.

U znak ove pogodnosti pripremljen je i video koji ukratko prikazuje šta vas sve očekuje, od različitih heroja sa ubistvenim oružjem na mapama gde zakon gravitacije ne važi.

Na vama je izbor da li ćete ovog vikenda pikati Lawbreakers ili ćete biti učesnik beta testiranja za Call of Duty: WWII.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top