Vesti

Šta nam sve stiže u Gears of War 4 u narednim mesecima

Posted on

Sa jesenjim mesecima dolaze i brojne nove igre ali i one postojeće žele da zauzmu svoje mesto pod zubatim suncem sa novim paketima sadržaja. Tako je i studio The Coalition najavio sadržaj za Gears of War 4 koji igrači mogu očekivati tokom narednih meseci.

U oktobru se obeležava prva godišnjica izlaska igre, pa je za tu priliku pripremljeno duplo iskustvo i povratak omiljenog Golden Gun događaja sa drugim pogodnostima. Za ovaj mesec je najavljena i nova mapa, kao i skinovi sa iznenađenjima povodom Noći veštica.

Novembar je mesec u kome se obeležava 11 godina postojanja Gears of War serijala, za šta je razvojni tim pripremio brojne pogodnosti. Ovaj mesec u kome izlazi i Xbox One X konzola a ova igra će od prvog dana biti optimizovana za igranje u 4K rezoluciji sa novim grafičkim mogućnostima. U novembru će biti održan i tematski događaj povodom Dana zahvalnosti.

Tokom poslednjeg meseca u godini će biti održan veliki Božićni specijal nazvan, Gearsmas sa novim sadržajem. Na osnovu zahteva fanova vraća se i grudvanje.

Za 2018. godinu je najavljeno još više događaja, što sezonskih što mesečnih, a najvaljen je i početak druge eSports sezone.

Više o najavljenom sadržaju možete pročitati na ovom linku.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version