PC

Blizzard radi na nenajavljenoj Overwatch igri!

Posted on

U Blizzardu kao da obožavaju da se igraju sa svojim fanovima i kroz oglase za zapošljavanje onako usputno najavljuju nešto uzbudljivo.

Tako smo nedavno saznali da Blizzard potencijalno radi na novoj WarCraft igri, i to ni manje ni više nego na MMO RTS mobilnom naslovu, i to upravo preko oglasa za nova radna mesta u Blizzardu.

Danas na sličan način saznajemo da nam dolazi potencijalno potpuno nova igra smeštena u Overwatch univerzum. Ovoga puta im je potreban umetnik-stažista, koji će blisko sarađivati sa timovima zaduženim za dizajn karaktera i okruženja te nenajavljene igre.

Zašto onda mislimo da je u pitanju Overwatch igra? Pa, zato što pod “preporučenim talentima” koji se traže za poziciju stoji da je potrebno dobro poznavanje i razumevanje Overwatch sveta, što snažno implicira da je ova nenajavljena igra smeštena upravo u Overwatch svet.

Da li ćemo dobiti singlplejer Overwatch pucačinu? Ili možda neki potpuno drugi žanr igre, smešten u Overwatch univerzum? Ostaje nam samo da čekamo i saznamo kada Blizzard zvanično objavi, možda već na ovogodišnjem BlizzConu.

Potenuti oglas za posao u Blizzardu možete pronaći na ovom linku.

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version