PC

Fortnite: Battle Royale sakupio 10 miliona igrača za samo dve nedelje

Posted on

Prošlo je samo dve nedelje otkako je izašao besplatni Battle Royale mod za Fortnite, studija Epic Games, i tokom tog perioda je igru zaigralo čak 10 miliona igrača.

Tokom vikenda se u igri našlo 525,000 igrača u jednom trenutku na svim platformama(PC, PS4 i Xbox One), a tokom istog vikenda Fortnite: BR je brojao 3.7 miliona igrača na dnevnom nivou.

Odnedavno je dostupan i novi apdejt koji donosi brojne novine koje su okrenute pružanju znatno boljeg iskustva svim igračima. Nakon banovanja na hiljade varalica i najava novih mera, studio je u postojeći anti-cheat sistem implementirao i BattlEye, radi lakšeg uočavanja kršenja pravila, i dugme za brzu prijavu varalica.

Sa novim apdejtom stiže i statistika za sve, a kasnije će biti dodate i tabele. Razvojni tim je vratio podršku za DirectX 10 čime je omogućeno igranje i za one sa slabijim računarima. Kompletnu listu sa novinama i ispravkama možete pronaći ovde.

Fortnite: Battle Royale je glavni konkurent igri PUBG, koja je nedavno postavila novi rekord sa preko dva miliona igrača u jednom trenutku. Videćemo šta će Epic Games napraviti u narednim mesecima i do kojih će cifara dogurati sa svojom igrom.

U čast ogromnog uspeha i napretka, Epic Games je pripremio zanimljivu statistiku sa komičnim poređenjima, uživajte.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version