PC

Preuzmite besplatnu kopiju igre WATCH-DOGS!

Posted on

Ubisoft nam je valjano poznat po mnogobrojnim besplatnim vikendima igranja koje je pružao svim igračima na svim platformama, ali pored toga zna da ponekad podeli i besplatne kopije svojih igara.

Tako je ovoga puta slučaj sa igrom Watch Dogs, koju do 13. novembra možete besplatno preuzeti preko uPlay prodavnice i zauvek ona ostaje u vašoj biblioteci.

Originalni Watch Dogs je izašao 2014. godine i igračima pruža veliki prostranstvo fikcionalnog Čikaga za istraživanje dok igraju kao haker, Ajden Pirs, koji želi da se osveti za smrt svog sestrića. Kroz kampanju igrači imaju mogućnost hakovanja raznih elektronskih naprava, što pruža brojne načine rešavanja misija.

Pored singlplejera postoji i multiplejer sa raznim modovima, poput borbi 1 na 1, mod za 8 igrača, a tu su i trke automobilima i takmičenja u hakovanju.

Pre oko godinu dana je u prodaju pušten drugi deo, Watch Dogs 2, koji u odnosu na original donosi veću oblast za istraživanje, sa proširenim gejmplej mehanikama, i novim multiplejer modovima.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version