Vesti

Obsidian izgleda tizuje novu igru

Posted on

Majstori RPG žanra, Obsidian, izgleda da u svojoj kuhinji krčkaju neku novu igru, koju će nam, prema objavi na Twitteru, uskoro predstaviti.

U objavi je prikazana lista svih igara, poređanih u hronološkom redosledu, na kojima su radili tokom svog postojanja, a na kraju liste stoje samo tri znaka pitanja što je izazvalo niz pitanja i komentara fanova, ali je Obsidian ipak ostao veoma tajnovit po tom pitanju.

U komentarima ostali navode koje nove igre žele, ali su najglasniji oni koji žele novu Fallout igru, kao što je Fallout: New Vegas 2.

Studio je kreiran 2003. godine i upravo su na samom početku stekli ogromnu popularnost sa igrama kao što su Star Wars: KotOR II i Neverwinther Nights 2. Obsidian je uglavnom radio na igrama koje su u vlasništvu drugih kompanija, a prvu originalnu igru, Alpha Protocol, su izdali 2010. godine.

Studio je za svoju novu igru, Pillars of Eternity II: Deadfire, pokrenuo kampanju za prikupljanje sredstava na Figu, i svoj cilj su ispunili za manje od jednog dana. Igra bi trebalo izaći negde tokom naredne godine.

Šta vi očekujete, šta nam to Obsidian sprema?

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version