PC

Novi Fortnite: Battle Royale apdejt donosi dimne grantate i podršku za Xbox One X

Posted on

U Fortnite i besplatni Battle Royale mod ove igre je stigao novi apdejt, koji pored gomile ispravki donosi punu 4K podršku za najnoviju konzolu kompanije Majkrosoft, Xbox One X, i potpuno novo oružje, dimnu granatu, a tu su i dve nove tabele.

Dimna granata ne nanosi štetu protivnicima, već kao što samo ime kaže, produkuje beli dim koji ometa vidljivost i donosi nove taktičke mogućnosti u igru. Ova granata se može pronaći u svim kontejnerima.

Nova tabela rangira igrače u odnosu na broj pobeda za određenu vrstu meča, dok druga rangira u odnosu na celokupno sakupljeno iskustvo.

Mnogi fanovi koji su kupili igru Fortnite su počeli da se žale kako je Epic Games zaboravio na samu igru i u potpuosti se posvetio Battle Royale multplejeru, i sada je razvojni studio i za Save the World doneo novi sadržaj u vidu 9 Vindertech oružja i vraćen je Mutant Storms, gde je potrebno odoleti hordama mutanata.

Sa novim apdejtom je uklonjen bacač raketa u obliku bundeve, kojeg su igrači koristili za jahanje, ali je Epic Games i standardni “programirao” tako da se i njegovi projektili mogu jahati.

Više o novimama možete pročitati na zvaničnom sajtu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version