PC

Squadron 42- pogledajte 1 sat pre-alpha gejmpleja

Posted on

Singlplejer kampanja za Star Citizen, Squadron 42, je još uvek daleko od izlaska(kao i sama igra) ali su nam developeri iz studija Cloud Imperum Games pripremili čitav sat gejmpleja.

Ovaj video predstavlja odličnu demonstraciju veličine i šarenolikosti igre, gde se u početku glavni karakter šeta po brodu, a potom stupa u misiju spasavanja na napuštenoj stanici. Tokom sat vremena možemo videti i delove sa istraživanjem, napucavanjem, borbama svemirskim letelicama i šunjanjem.

Grafički igra izgleda veoma impresivno, glasova gluma nije loša, ali se vidi da je igra i dalje u ranoj alfa fazi, pogotovu po “seckanju” odnosno padu frejmrejta i izveštačenim animacijama.

Podsećamo vas da je Crytek nedavno tužio Cloud Imperium Games zbog kršenja ugovora i autorskih prava, iako sada Star Citizen koristi Amazonov grafički endžin, Lumberyard.

U Squadron 42 se pojavljuje Mark Hamil, zvezda Star Wars filmova, kojeg smo mogli videti kako se ponaša pomalo bezobrazno prema glavnom protagoisti u videu ispod(posredstvom IGN-a).

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version