PC

PLAY! ZINE 111 – JANUAR 2018

Prođe nekako i ova 2017. godina, jedna od burnijih svakako kada je industrija video igara u pitanju. Za nas ovde u Play!Zine redakciji od naredne godine očekujte da nastavimo da vas kvalitetno obaveštavano o svemu iz naše omiljene vrste zabave, jer video igre su i nama i vama nešto što nam je celog života pružalo izlaz i hranu za dušu kada nam se činilo da nam se sve ostalo srušilo na glavu.

Godina je bila turbulentna, ali ćemo se potruditi da tokom 2018. godine nastavimo da napredujemo, povećavamo i kvalitet onoga što već radimo, ali i da vam donesemo još puno toga novog i zanimljivog, kako što se tiče samog časopisa, tako i vezano za naš sajt i Youtube kanal.

Ko bi rekao da evo ulazimo u 12. godinu postojanja našeg časopisa, jer da podsetimo zneke koji nas možda ne znaju dovoljno, ali časopis Play!Zine uspešno izlazi još od 2006. godine.

Na kraju, ostaje nam samo da vam se zahvalimo što nas čitate i podržavate svih ovih godina i nadamo se nastavku druženja i u narednim godinama, na obostrano zadovoljstvo.

Živeli i srećna nova godina!

Januarski 111. broj časopisa Play!Zine možete preuzeti na ovom linku

Flash (vesti)
EDITORIJAL: Razvoj LoL-a i Esporta u 2017. godini
EDITORIJAL: Igre koje najviše očekujemo u 2018. godini
EDITORIJAL: Najveće gejming priče u 2017. godini – pogled unazad
EDITORIJAL: Najbolje igre u 2017. po izboru Play!Zine redakcije!
Igra godine po izboru čitalaca – Nagradna Igra!
EDITORIJAL: Ključne igre koje nas očekuju u 2018. godini
REPORTAŽA: Games.CON 2017
Acorn Tactics
Okami HD
L.A. Noire Remastered
Loco Roco 2 Remastered
Ode
Pinball FX3
HARDWARE: Xbox ONEX
HARDWARE: Logitech G910 Orion Spectrum
HARDWARE: Najbolji gejming hardver 2017. godine
HEARTHSTONE SPECIAL: Review: Kobolds and Catacombs

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top