PC

Battlefield 1 Operations mod postaje besplatan za sve

Posted on

Operation Campaign mod u popularnoj pucačini sa tematikom Prvog svetskog rata, Battlefield 1, postaje u potpunosti besplatan za sve igrače, dok je do sada bio dostupan samo onima sa premijum propusnicom.

Promena dolazi kao deo izlaska Fire & Ice operacije i igrači pristup imaju svim mapama koje su došle sa ekspanzijama, ali ne mogu posedovati oružja i vozila koja su došla kao deo tih ekspanzija.

“Naš cilj je da na serverima imamo što veći broj igrača i mislimo da je otvaranje sadržaja najbolji način za to. Naravno, najbolji način za doživljavanje sadržaja jeste uz posedovanje premijum propusnice i svih ostalih dodataka.” istaknuto je u zvaničnoj objavi.

Developeri iz DICE-a su još snizili količinu potrebnih poena za kompletiranje operacije sa 30,000 na 25,000 kako bi igrači ulagali manje vremena.

Ovaj mod igranja funkcioniše tako što se 64 igrača raspoređenih u dva tima na velikoj mapi sukobljavaju oko više manjih objektiva umesto jednog, što donosi dosta prostora za manevrisanje i više zabave.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version