PC

Destiny 2 igrači ponovo razočarani, Bungie se opet izvinjava

Destiny 2 je od svog pojavljivanja konstantno bio na meti igrača zbog mikrotransakcija i raznih skrivenih sistema za ograničavanje količine dobijenog iskustva(XP), kao i povišenja potrebnog iskustva za napredovanje kroz nivoe.

Sada je otkriven novi problem u vidu cooldowna kod Lost Sector aktivnosti, gde igrači dobijaju ograničeniji broj tokena nego što je to ranije bio slučaj. Takođe, više nije moguće otvarati iste loot kutije više puta zaredom u javnim događajima. Ovo je naravno izazvalo veliku pobunu od strane zajednice, a još neki su sproveli svoje testove kako bi potvrdili postojanje ograničenja.

Bungie se ubrzo pojavio sa ispravkom, kao i sa izvinjenjem i obećanjem da će u budućnosti biti transparentniji, što su i ranije rekli.

Ovo predstvalja neku vrstu začaranog kruga u kojem igrači otkriju neki nedostatak koji bi naveo na dodatno ulaganje novca, a onda se pojave developeri sa ispravkom i izvinjenjem, pa onda opet iznova, što jedan od većih razloga za veliki pad broja igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top