PC

Novi vremenski ograničeni mod za Fortnite: BR od igrača traži da testiraju preciznost oružja

Posted on

U prethodnim vremenski ograničenim modovima za Fortnite: Battle Royale igrači su imali prilike da učestvuju u 50 na 50 borbama, šunjaju se i isprobaju svoje snajpersko umeće. Dok najnoviji mod istog tipa sada od igrača traži da testiraju izmenjenu mehaniku oružja.

Shooting Test #1 je isti kao i standardna igra, ali oružja u njemu imaju povećanu preciznost pri ispaljivanju prvog metka/projektila, šteta za kritične pogotke je smanjena, a postoji i smanjivanje štete u odnosu na udaljenost mete.

“Jedna od omiljenih stvari u Fortnite: Battle Royale je veliki izbor za sukob sa drugim igračima, bilo da je gradnjom skloništa, padanjem sa neba, šunjanjem ili direktno. Nažalost, veoma frustrirajuće kada su ti planovi upropašćeni pucnjem koji je omašio metu”, stoji u objavi na zvaničnom sajtu.

U budućnosti nas očekuje još nekoliko testova koji će biti usmereni na neki drugi aspekt mehanike napucavanja kako bi se pružilo što bolje iskustvo i privukao još veći broj igrača. Epic Games će vredno pratiti situaciju u ovom vremenski ograničenom modu, ali je zatražio pomoć od igrača, kako bi ispravke odvele igru u pravom smeru.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version